Je bent meer dan welkom: we gaan nu écht van start!

Spirare, een inspirerende omgeving als vertrekpunt om samen op weg te gaan naar een nieuwe duurzame wereld. In deze sfeervolle campus gaat het bruisen van de inspirerende activiteiten op een unieke, prikkelende manier die jong en oud in beweging krijgt. Want bij Spirare draait het maar om 1 ding: Ontwikkeling (met een hoofdletter).

Spirare Talent Valley zorgt op inspirerende wijze ervoor dat hoogbegaafde talenten behouden blijven voor de maatschappij en inzetbaar zijn voor vooruitstrevende organisaties.

Spirare Inspiration Valley biedt personen van alle leeftijden de mogelijkheid om zich te heroriënteren op studie, werk of een nieuwe passievolle levensinvulling.

Spirare Business Valley richt zich op organisatieontwikkeling en (sociale) innovatie binnen organisaties en het bedrijfsleven. Innovatielabs met medewerking van onze vele getalenteerde jongeren kunnen een nieuwe toekomst voor uw organisatie inluiden.

En onder de noemer Themedays organiseert Spirare inspirerende themadagen met zeer gevarieerde onderwerpen en mogelijkheden. De activiteiten en de workshops op deze themadagen worden in samenwerking met onze gepassioneerde ondernemers ingevuld.

lees verder over onze initiatieven en missie

What's going on

Spirare trapt 30 mei af met Dropout Festival.

Ruim baan voor onvermoede talenten in Venlo! Op 30 mei laten succesvolle dropouts van zich horen. Luister naar hun verhaal, ga met ze in gesprek of neem deel aan de activiteiten.

Persbericht: Floriade Venlo wordt baanbrekende broedplek voor talent.

Na meer dan een jaar voorbereiding heeft Spirare Valley afgelopen dinsdag het huurcontract met Venlo GreenPark getekend. Vanaf 1 april neemt Spirare haar intrek in een vijftal paviljoens op het voormalige Floriade terrein.

Spirare Valley: Hoe geweldig is dat? (LinkedIn Post)

Mijn drijfveer is een bijdrage leveren aan dit geweldige initiatief!! Het idee achter Spirare Valley deed al vanaf dag 1 mijn hart sneller kloppen: een themapark waar de ontdekkingsreis naar emoties en drijfveren centraal staat.

overige berichten >>>

Projecten

ProjectKompassie

Stichting ProjectKomPassie selecteert en ontwikkelt jong projecttalent door opleiding, coaching en begeleiding gedurende de studie en de eerste werkzame jaren. Zo realiseren we gezamenlijk binnen uw organisatie een flexibele projectinzet van jong innovatief talent in de rol van stagiaire, afstudeerder en projectprofessional waarbij de kwaliteit en de begeleiding gewaarborgd is.

overige projecten >>>

Emotie

Enthousiast

Discusieer mee op linkedIn

Drijfveer

Schilderen, kunst en schoonheid

Discusieer mee op linkedIn