Je bent meer dan welkom: we gaan nu écht van start!

Na meer dan een jaar voorbereiding gaat Spirare op 1 april écht van start. Het huurcontract is getekend. De eerste ondernemers staan in de startblokken. De paviljoens zijn er klaar voor. Eerste mijlpaal is de opening van Talent Valley, een broedplaats voor talent. In de eerste plaats voor jong talent, want de eersten die de prachtige paviljoens van Spirare gaan bevolken zijn een aantal jongeren. In de sfeervolle campus gaat het bruisen van de inspirerende activiteiten: reken maar dat er gewerkt gaat worden bij Spirare. Gewerkt op een unieke, prikkelende manier die jong en oud in beweging krijgt. Want bij Spirare draait het maar om 1 ding: Ontwikkeling (met een hoofdletter).

Lees snel meer over Talent Valley.

Lees het volledig persbericht: Spirare trapt af met Talent Valley in Venlo.

De contactgegevens van de initiatiefnemers.

.... lees verder over onze initiatieven en missie

Emotie

Enthousiast

Discusieer mee op linkedIn

Drijfveer

Schilderen, kunst en schoonheid

Discusieer mee op linkedIn

What's going on

Persbericht: Floriade Venlo wordt baanbrekende broedplek voor talent.

Na meer dan een jaar voorbereiding heeft Spirare Valley afgelopen dinsdag het huurcontract met Venlo GreenPark getekend. Vanaf 1 april neemt Spirare haar intrek in een vijftal paviljoens op het voormalige Floriade terrein.

Hartelijk welkom bij Spirare

Fijn dat je Spirare een warm hart toedraagt. Middels deze LinkedIn Group willen wij je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Spirare, wat er speelt en waar we mee bezig zijn. Zodat iedereen kan meegenieten van hetgeen ons zo enthousiast maakt.

Spirare Valley: Hoe geweldig is dat? (LinkedIn Post)

Mijn drijfveer is een bijdrage leveren aan dit geweldige initiatief!! Het idee achter Spirare Valley deed al vanaf dag 1 mijn hart sneller kloppen: een themapark waar de ontdekkingsreis naar emoties en drijfveren centraal staat.

overige berichten >>>

Projecten

ProjectKompassie

Stichting ProjectKomPassie selecteert en ontwikkelt jong projecttalent door opleiding, coaching en begeleiding gedurende de studie en de eerste werkzame jaren. Zo realiseren we gezamenlijk binnen uw organisatie een flexibele projectinzet van jong innovatief talent in de rol van stagiaire, afstudeerder en projectprofessional waarbij de kwaliteit en de begeleiding gewaarborgd is.

overige projecten >>>

Agenda

Spirare Tallent Valley trapt 24 mei af met Dropout Festival!

24/05/2014 om 13:00

Wat is – behalve het feit dat ze wereldberoemd zijn - de overeenkomst tussen Bill Gates, Steve Jobs en Mark Zuckerberg? Het zijn alle drie dropouts! Buitenbeentjes die zich niet thuis voelden op scholen en universiteiten. Alle drie gooiden heilige huisjes omver, waren niet in hokjes te plaatsen en kozen – noodgedwongen - hun eigen weg. En toen? Om met de beroemde woorden van Apple te spreken: “… people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do…”

bekijk de volledige agenda >>>