Je bent meer dan welkom!

Spirare, een inspirerende omgeving als vertrekpunt om samen op weg te gaan naar een nieuwe duurzame wereld. In deze sfeervolle campus gaat het bruisen van de inspirerende activiteiten op een unieke, prikkelende manier die jong en oud in beweging krijgt. Want bij Spirare draait het maar om 1 ding: Ontwikkeling (met een hoofdletter).

Spirare Talent Valley zorgt op inspirerende wijze ervoor dat hoogbegaafde talenten behouden blijven voor de maatschappij en inzetbaar zijn voor vooruitstrevende organisaties.

Spirare Inspiration Valley biedt personen van alle leeftijden de mogelijkheid om zich te heroriënteren op studie, werk of een nieuwe passievolle levensinvulling.

Spirare Business Valley richt zich op organisatieontwikkeling en (sociale) innovatie binnen organisaties en het bedrijfsleven. Innovatielabs met medewerking van onze vele getalenteerde jongeren kunnen een nieuwe toekomst voor uw organisatie inluiden.

En onder de noemer Themedays organiseert Spirare inspirerende themadagen met zeer gevarieerde onderwerpen en mogelijkheden. De activiteiten en de workshops op deze themadagen worden in samenwerking met onze gepassioneerde ondernemers ingevuld.

 

 

lees verder over onze initiatieven en missie

What's going on

Spirare organiseert 30 mei 2015 voor de tweede keer het Dropout Festival.

Op 30 mei laten succesvolle dropouts van zich horen. Luister naar hun verhaal, ga met ze in gesprek, geniet van live muziek en neem deel aan de workshops.

Persbericht: Floriade Venlo wordt baanbrekende broedplek voor talent.

Na meer dan een jaar voorbereiding heeft Spirare Valley afgelopen dinsdag het huurcontract met Venlo GreenPark getekend. Vanaf 1 april neemt Spirare haar intrek in een vijftal paviljoens op het voormalige Floriade terrein.

Hartelijk welkom bij Spirare

Fijn dat je Spirare een warm hart toedraagt. Middels deze LinkedIn Group willen wij je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Spirare, wat er speelt en waar we mee bezig zijn. Zodat iedereen kan meegenieten van hetgeen ons zo enthousiast maakt.

overige berichten >>>

Projecten

ProjectKompassie

Stichting ProjectKomPassie selecteert en ontwikkelt jong projecttalent door opleiding, coaching en begeleiding gedurende de studie en de eerste werkzame jaren. Zo realiseren we gezamenlijk binnen uw organisatie een flexibele projectinzet van jong innovatief talent in de rol van stagiaire, afstudeerder en projectprofessional waarbij de kwaliteit en de begeleiding gewaarborgd is.

overige projecten >>>

Emotie

Enthousiast

Discusieer mee op linkedIn

Drijfveer

Schilderen, kunst en schoonheid

Discusieer mee op linkedIn